miercuri, 9 octombrie 2013

Bine v-am gasit!

Acest blog va fi un loc in care noi , cei de la centrul de limbi straine Bridge Language Study House,  vom putea comunica mai liber cu cei care sunt cursantii nostri sau cei care sunt interesati sa studieze o limba straina.

Aici veti cunoaste multi dintre profesorii care predau aceste cursuri sub forma unor articole interesante sau sfaturi cu privire la tot ce inseamna abordarea unei limbi straine, procesul de invatare, evaluare si, de ce nu, certificare lingvistica.

Vom incerca sa va ghidam in alegerea modului in care vreti sa invatati limba straina de care aveti nevoie pentru admitere,studii,  job sau life as it is ... :).

Suntem o echipa de 35 de profesori la Cluj Napoca, 15 la Oradea si inca vreo 15 la centrul din Satu - Mare care impreuna cu cei din echipa administrativa vrem sa facem o schimbare in predarea limbilor straine si sa oferim cursuri cat mai interactive si cu continut cat mai usor de asimilat. Nu este greu atunci cand lucrezi cu oameni entuziasti si carora le place ce fac :).

Pe curand!

Echipa Bridge LSH


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu