miercuri, 9 octombrie 2013

Bine de stiut cand vreti sa participati la un curs

In experienta noastra de mai bine de 10 ani am intalnit foarte rar oameni care au intrat pe usa centrului stiind EXACT  ce au nevoie: sa studieze limba X , in acel moment apreciau ca au nivelul Y si vroiau sa faca cursul in Z timp. 

In momentul in care intentionati sa incepeti sa studiati o limba straina trebuie sa luati in calcul mai multi factori:

1. NICIODATA nu veti putea invata o limba intr-o luna. O limba se invata in decursul a cel putin un an, dupa care, daca nu aveti practica (chiar si pasiva prin urmarirea de filme sau citirea de articole, carti in limba respectiva) se uita. 
2. Informati-va inainte de a porni in cautarea posibilitatilor de invatare. Vizitati pagina centrului care ofera cursurile, verificati-va programul cursurilor la universitate sau cel de lucru,  cautati feedback de la alte persoane care au mai participat la astfel de cursuri.
3. Nu fiti descurajati si inarmati-va cu rabdare si mai ales participati la toate sedintele de curs. Nu este ca un abonament sa sala unde odata ce ti l-ai facut , poate mergi de 2 sau 3 ori intr-o luna. Fiecare sedinta de curs este importanta si o oportunitate ca invatati ceva nou si cel mai important ca sa aplicati ce invatati.

La centrul de limbi straine Bridge Language Study House (Dorobantilor 67) oricare dintre noi va vom putea ajuta in alegerea voastra.  Pe scurt ce trebuie sa stiti sunt urmatoarele :

1. Cursurile pe care le oferim sunt fie in grupa fie in regin individual sau in tandem (2 persoane la acelasi nivel).  
2. Toate cursurile noastre sunt structurate pe nivelele recunoscute si folosite international: A1 (incepator), A2 (elementar), B1 (pre-intermediar), B1+ (intermediar), B2 (post - intermediar), C1 (avansat). Pentru parcurgerea fiecarul nivel sunt necesare aproximativ 70 sau 90  de ore de studiu in mod organizat (in functie de limba), deci fiecare nivel va fi impartit in 2 sau 3 module de cate 30 de ore in cazul centrului nostru.
3.  Cursurile noastre in grupa sunt organizate din module de cate 30 de ore si au o durata de 6 saptamani. Cele individuale au 25 de ore / modul si pot fi organizate in una sau mai multe saptamani, depinde de cat de intensiv se doreste. Asadar din Septembrie pana in Iunie vom incepe module noi de cursuri din 6 in 6 saptamani.
4. Daca mai aveti orice fel de cunostinta de limba pe care doriti sa o studiati (chiar si pasive) este important sa dati un test de plasament pentru ca sa fiti repartizati intr-o grupa pentru nivelul care il aveti.  
5. Pentru ca majoritatea participantilor la curs lucreaza, sedintele de curs sunt programate de la 18.30 la 21.00, 2 zile pe saptamana.


In rest, cu orice fel de intrebari va stam la dispozitie :). De luni pana vineri de la 09.00 la 18.00 , la telefon (0264-101088) , pe email (info@blsh.ro) sau va invitam sa ne vizitati sediul prietenos pe Dorobantilor 67.

Echipa Bridge LSH

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu